Tilpasset søk

TEAM YRKJE firmaet

Team Yrkje er nå også blitt ett registrert firma.







Firmaet er startet for og skaffe midler til og drifte Team Yrkje, og alle eventuelle inntekter på firmaet vil gå direkte tilbake til laget Team Yrkje og brukes i sin helhet til trening konkuranse skyting reiser på konkuranser og innkjøp av utstyr til teamet. (for 2009 dreide utgiftene seg om ca 70000)







De vi driver med er:







Opplæring i haglskyting, her kan de meste ordnes eks leie av bane og leie av våpen, er utdannet innstruktør i haglskyting og har en allsidig og lang erfaring med konkuranse skyting jakt og våpen håntering.







Import og videresalg av våpendeler, stort sett beretta men kan skaffe til mange våpentyper







Våpensmed tjenester, tar oppdrag innen våpen vedlikehold bytte slitedeler våpenpuss etc. og kan drive til en viss grad ombygging av stokker, kolbeforhøyere rekyldempere og denslags.







Import og videresalg av skyteutstyr, skaffer de meste i hansker vester ol. Er Beretta ekspert men skaffer og til andre våpen merker. Gripswell skytehansker bla.











Send en mail sveine.yrkje@gmail.com med eventuelle spørsmål på konkrete oppdrag eller varer så får du pris og leveringstid pr mail.



Ellers er vi veldig inntereserte i å komme i kontakt med noen som vil vere sponsor, vi kan vere levende reklame vi er mye på farten og vi blir lagt merke til.















mandag 25. januar 2010

Oppsummering av 2009

Lenge siden sist oppdatering men skal prøve og oppsummere litt av de vi har prestert i år.

Vi har hatt ett år med masse trening or reist på mye stevner, bla NM som alltid. Ellers er de mest i Rogaland vi har deltatt men også en del i Hordaland.

Dagny har skutt en hel del i år og har prestert utrolig bra til og vere første sesongen, blant annet med 21 av 25 i jubileums skytinga i trap NM på Oppdal som sesongens beste resultat. Selv om hun har hatt 22 på trenin. Har ikkje vert så mye sporting på henne i år men har begynt litt og klare seg imponerende bra. Skyter i klasse D i både Jegertrap og Leirduesti og k2 når hun skyter stevner for Karmøy Sportskyttere til neste år, de er de samme klassene som i år kansje skal hun klare og klatre til B skytter i Trap i år? ikkje umulig selv om de blir knalltøft, da konkurrerer med de aller fleste mannlige skytterene i Rogaland.




Alfred har hatt ein flott sesong med mange gode serier og bra resultater og hanket med seg hjem utrolig masse premier. Hans høydepunkt er nok å vinne klassen i D1 når vi var på Åsane i mai i år 27 av 50 er sterkt gjort av ein gutt som har ei børse som er like lang som seg sjøl. Flott gjennomført NM blei de på han og og med premie i både sporting og trap så var han den eneste fra Team Yrkje som oppnådde de. Han skyter og neste år i klasse D1.Han har veldig lyst til å oppgradere Mirokuen i ei Beretta (han sugler på ei UGB25Xcel) men de har jo selvsagt hans største sponsor(pappen) ikkje forstått ennå han syns jo at han må vokse litt mer og sjå om skytinga er noe han vil satse på ,børsa koster ca 35 høvdinger..... Men står han på og gir jernet så er de ikkje umulig at der kan dukke opp ei sånn børse om noen år.


Erik Olai har hatt første året i klasse D2 og den er tøff med mange konkurenter og serdeles god skyting blant de elder juniorene
og her har han hevdet seg veldig bra og vunnet klassen flere ganger og har resultater som B skytterene og slått mange av de til tider. Årets høydepunkt for han er nok Lansdelsmesterskapet vi skaut i Øystese da hadde han 22-22 og fikk 2 plass i D2 og blandt de aller beste totalt, knallflott skyting. Han skyter D2 til neste år også selv om han er kvalifisert til B klassen, men sånn er nå reglene ein gang. Tredje plassen i pakke skytinga blei de på han og godt gjort når de fleste var på plass. Han hører absolutt til den harde kjerne av Karmøy skyttere og han er kabapel til og slå de aller fleste av de i både sporting og trap de har han og gjort og i løpet av 09. Fremdeles er han Team Yrkje sin beste sporting skytter og har mange svært gode resultater og vise til i år og er blandt de 6-7 beste i Rogaland i denne grenen.Eneste Rogalening med premie i trap cupen i Hordaland.


Svein Erik har hatt ein utrolig god sesong den beste ever. Mye trening og de har gitt resultater, totalt 13, 25 serier dette året. Er fremdeles ikkje noe god i sporting men de er kansje ikkje så merkelig heller har ikkje trent de i de heila. Men skyte noen konkuranser med vekslende hell.
Årets høydepunkt er kansje LM i Øystese 22-25-23 og delt fjerdeplass og 2 plass klasse B og på toppen av de hele skaut på laget som vant førstepremien totalt den dagen så de var solid skyting. Også stevnevinner totalt i ett par stevner og har innkassert noen flotte premier.
Er kvalifisert til grommeste klassen i jegertrap til neste år (A) fortsatt B i sporting og B i Nordisk trap.
Vinner av Thor Iversens minnepokal med 24-23 solid foran resten, den pokalen hadde eg bestemt meg for og vinne. Thor var en stor mann som har lært meg allt om skyting så den seieren var til ære for han.

Ingen kommentarer: