Tilpasset søk

TEAM YRKJE firmaet

Team Yrkje er nå også blitt ett registrert firma.







Firmaet er startet for og skaffe midler til og drifte Team Yrkje, og alle eventuelle inntekter på firmaet vil gå direkte tilbake til laget Team Yrkje og brukes i sin helhet til trening konkuranse skyting reiser på konkuranser og innkjøp av utstyr til teamet. (for 2009 dreide utgiftene seg om ca 70000)







De vi driver med er:







Opplæring i haglskyting, her kan de meste ordnes eks leie av bane og leie av våpen, er utdannet innstruktør i haglskyting og har en allsidig og lang erfaring med konkuranse skyting jakt og våpen håntering.







Import og videresalg av våpendeler, stort sett beretta men kan skaffe til mange våpentyper







Våpensmed tjenester, tar oppdrag innen våpen vedlikehold bytte slitedeler våpenpuss etc. og kan drive til en viss grad ombygging av stokker, kolbeforhøyere rekyldempere og denslags.







Import og videresalg av skyteutstyr, skaffer de meste i hansker vester ol. Er Beretta ekspert men skaffer og til andre våpen merker. Gripswell skytehansker bla.











Send en mail sveine.yrkje@gmail.com med eventuelle spørsmål på konkrete oppdrag eller varer så får du pris og leveringstid pr mail.



Ellers er vi veldig inntereserte i å komme i kontakt med noen som vil vere sponsor, vi kan vere levende reklame vi er mye på farten og vi blir lagt merke til.















mandag 24. november 2008

Thor er gått bort.

Lørdag morgen fikk vi den tunge beskjeden, Thor er gått bort. Han har vert syk ei stund nå så vi har kunnet forberede oss, men uansett kom de som ei sjokk og de er vondt for oss alle som kjente han.
Thor har vert Karmøys "Grand Old Man" i leirdue i årevis, han var og kjent blant mange i hele norge for sine klare kommentarer og gode inspill, han var drivkraften og ein ressurs enten de gjalt bygging av baner eller innkjøp av duer og dugnad. Thor var alltid med, reiste på alle stevner husker godt alle NM turene og cognaq flaska som eg og Thor kappskøyt om, de var meir enn ein gang han vant den.
Thor sto på for oss alle, han var 100% uselvisk ringte rundt og spurte om me skulle vere med han var ivrig på at alle måtte få muligheten, han skapte ett miljø og ein tone rundt seg som fekk oss alle til og føle oss som ein stor gjeng. Han er grunnen til at eg skyter leirduer og sikkert fleire med meg. De kommer til å bli tomt på banen fremover uten Thor, ein stor mann, skytter og ein god kamerat er gått bort.
Tankene mine går til den nærmeste familinen hans og Karin som sitter alene igjen.

Eg vil hermed lyse fred over Thor sitt minne.