Tilpasset søk

TEAM YRKJE firmaet

Team Yrkje er nå også blitt ett registrert firma.







Firmaet er startet for og skaffe midler til og drifte Team Yrkje, og alle eventuelle inntekter på firmaet vil gå direkte tilbake til laget Team Yrkje og brukes i sin helhet til trening konkuranse skyting reiser på konkuranser og innkjøp av utstyr til teamet. (for 2009 dreide utgiftene seg om ca 70000)







De vi driver med er:







Opplæring i haglskyting, her kan de meste ordnes eks leie av bane og leie av våpen, er utdannet innstruktør i haglskyting og har en allsidig og lang erfaring med konkuranse skyting jakt og våpen håntering.







Import og videresalg av våpendeler, stort sett beretta men kan skaffe til mange våpentyper







Våpensmed tjenester, tar oppdrag innen våpen vedlikehold bytte slitedeler våpenpuss etc. og kan drive til en viss grad ombygging av stokker, kolbeforhøyere rekyldempere og denslags.







Import og videresalg av skyteutstyr, skaffer de meste i hansker vester ol. Er Beretta ekspert men skaffer og til andre våpen merker. Gripswell skytehansker bla.











Send en mail sveine.yrkje@gmail.com med eventuelle spørsmål på konkrete oppdrag eller varer så får du pris og leveringstid pr mail.



Ellers er vi veldig inntereserte i å komme i kontakt med noen som vil vere sponsor, vi kan vere levende reklame vi er mye på farten og vi blir lagt merke til.















fredag 13. februar 2009

T skjorter

Nå har vi i Team Yrkje gått til innkjøp av Team t skjorter så nå skal vi nok vise igjen ja..











Vi har også fått med oss ein ny skytter i Team Yrkje og de er ei dame som også er min bedre halvdel og kjæreste og som skal bli min frue.


Hun er nybegynner men kommer til og delta mye i år både på trening og vere med på konkuranse, bla så har vi allerede planlagt at vi reiser hele gjengen på NM i Opdal i år.


Har ikkje noe bra skytter bilde av henne ennå så dere får nøye dere med ett glimt av hennes blide åsyn på dette bilde.



Vintercup 2009



Da var Vintercupen over for i år og gutta i Team Yrkje gjorde ein hederlig innsats.



Erik Olai; 163 av 200 og 7 plass totalt.




Alfred; 126 av 200 og 15 plass totalt.




Svein Erik 120 av 200 og 17 plass totalt.




Nå skal de sies at guttene hadde fire dagers skyting og pappen bare tre og der var respitt etter ferdigheten, men uansett de tok rotta på gamlingen.

Både Erik Olai og Alfred fekk paskjønnelse for utrolig god skyting og høstet lovord og applaus.

Skulle bare mangle de er knallflinke og står skikelig på.







Der var faktisk 55 deltakere på cupen så innsatsen var formidabel av Team Yrkje.