Tilpasset søk

TEAM YRKJE firmaet

Team Yrkje er nå også blitt ett registrert firma.







Firmaet er startet for og skaffe midler til og drifte Team Yrkje, og alle eventuelle inntekter på firmaet vil gå direkte tilbake til laget Team Yrkje og brukes i sin helhet til trening konkuranse skyting reiser på konkuranser og innkjøp av utstyr til teamet. (for 2009 dreide utgiftene seg om ca 70000)







De vi driver med er:







Opplæring i haglskyting, her kan de meste ordnes eks leie av bane og leie av våpen, er utdannet innstruktør i haglskyting og har en allsidig og lang erfaring med konkuranse skyting jakt og våpen håntering.







Import og videresalg av våpendeler, stort sett beretta men kan skaffe til mange våpentyper







Våpensmed tjenester, tar oppdrag innen våpen vedlikehold bytte slitedeler våpenpuss etc. og kan drive til en viss grad ombygging av stokker, kolbeforhøyere rekyldempere og denslags.







Import og videresalg av skyteutstyr, skaffer de meste i hansker vester ol. Er Beretta ekspert men skaffer og til andre våpen merker. Gripswell skytehansker bla.











Send en mail sveine.yrkje@gmail.com med eventuelle spørsmål på konkrete oppdrag eller varer så får du pris og leveringstid pr mail.



Ellers er vi veldig inntereserte i å komme i kontakt med noen som vil vere sponsor, vi kan vere levende reklame vi er mye på farten og vi blir lagt merke til.















mandag 29. desember 2008

Da var sesongens første konkuranse unnagjort. Lørdag 27 desember var de årlige pakkeskytinga, de er 25 skudds trap som de blir konkurert i og Team Yrkje var alle mann på banen for å gjør vårt. Og de gjorde vi med stil.



Minstemann gjør seg klar:






















Minstemann klokket inn på runden på 7 treff han var ikkje fornøyd selv men eg syns de var bra de var tross allt hans første skudd med den nye ombygde Mirokuen,

de og at de var styggkaldt selv om været for ellers var bra gjør at de var ett hederlig resultat.




Mellomsten skjøt 18 og de er serdeles bra og gjorde att han blei 9 mann og de er kjempe bra der var tross allt ca 30 skyttere og de var de beste skytterene fra distriktet. De lover godt for sesongen han har tross allt ikkje skutt siden september og mesteparten av de som var før han på resultatlista har trent jevnlig hele tiden.

Sjefen sjøl, altså meg går inn i ein ny sesong med ny instilling og pågangsmot. Ny og utrolig god hagle, og at eg har skutt gullfuglen av meir privat karakter gjør at eg psykisk er bedre rusta enn noengang. Og når eg går ut på banen for og skyte med innstillingen om at dette kan eg ikkje tape, ja da går de som de går.... 22 og ei due foran nr 2. de holder i massevis og eg kommer seirende fra den første konkuransen. Ikkje de at seieren betyr allverdens men seierens sødme kan vere utrolig god, de gjelder og nyte mens ein kan ! nedturer og motgang er der uansett nok av.

Så konkluksjonen er :
Team Yrkje er godt igang med sesongen og vi gleder oss til fortsettelsen, dette blir bra !