Tilpasset søk

TEAM YRKJE firmaet

Team Yrkje er nå også blitt ett registrert firma.







Firmaet er startet for og skaffe midler til og drifte Team Yrkje, og alle eventuelle inntekter på firmaet vil gå direkte tilbake til laget Team Yrkje og brukes i sin helhet til trening konkuranse skyting reiser på konkuranser og innkjøp av utstyr til teamet. (for 2009 dreide utgiftene seg om ca 70000)







De vi driver med er:







Opplæring i haglskyting, her kan de meste ordnes eks leie av bane og leie av våpen, er utdannet innstruktør i haglskyting og har en allsidig og lang erfaring med konkuranse skyting jakt og våpen håntering.







Import og videresalg av våpendeler, stort sett beretta men kan skaffe til mange våpentyper







Våpensmed tjenester, tar oppdrag innen våpen vedlikehold bytte slitedeler våpenpuss etc. og kan drive til en viss grad ombygging av stokker, kolbeforhøyere rekyldempere og denslags.







Import og videresalg av skyteutstyr, skaffer de meste i hansker vester ol. Er Beretta ekspert men skaffer og til andre våpen merker. Gripswell skytehansker bla.











Send en mail sveine.yrkje@gmail.com med eventuelle spørsmål på konkrete oppdrag eller varer så får du pris og leveringstid pr mail.



Ellers er vi veldig inntereserte i å komme i kontakt med noen som vil vere sponsor, vi kan vere levende reklame vi er mye på farten og vi blir lagt merke til.















tirsdag 5. mai 2009

50 skudds jegertrap Åsane 1 mai

Første mai gjekk turen til Åsane for Team Yrkje vi var de eneste som tok turen fra Karmøy.












Vi stillte hele Teamet og tok de som ein tur og kjørte hjemmefra når klokka var seks... til stor forargelse for ett par gutter.. nå viste de seg at far sjøl stresset sånn på at vi nådde ei tidligere ferje fra stord og ankomm skytebanen i Åsane leeeeeeenge før de åpnet.. hmmm eg fekk ikkje skrøyt då akkurat av de to i baksete.




Nok om de Skyting blei de. og vilken skyting vi herjet stort sett med de som var av konnkurenter i våre klasser selv om der var 40 mann som skøyt og meste parten er skyttere i topp eliten i norge faktisk fleire som skyter for de norske landslaget.




Her følge me spent med mens Erik Olai skyter 23 i første runden, eg var heilt skjelven i knea av og sjå på....













Alfred vinner av klasse D1 27 av 50 kjempe skyting og serverte to serier med kanon treff og tok rotta på konkurentene.




Her har me han i kjent stil.














Erik olai vinner av klasse D2 23+19=42 19 plass totalt i stevnet og ny pers på 50 skudd stevne. Knallgod skyting skal bli tøff og slå utover i sesongen for noen og enhver.





Dagny vinner av klassen F 25 av 50 kanon skyting ennå hun var nervøs og de er ikkje løye etter bare noen måneder med trening og hives ut til ulvene og skyte sammen med absolutte proffer. De taklet hun bra og skøyt og taklet de hele som ein proff.




















Svein Erik 3 plass klasse B 23+22=45 og 8 plass totalt. joda formen er i annmarsj.







Happy? ja ein smule.


































Dette er ett unikt bilde stillte fire skyttere fra ett lag og at alle tar premie...
Eg e så stolt over laget vårt, ungene mine, og min kjære .


Som de viser på bildet her Team Yrkje tok godt for seg av premier og heder og ære. Å joda som de viser av smilene vi er fornøyde, og far sjøl er både imponert og stolt over gjengen. Spesielt Alfred som beit tenna sammen på sisterunden og klinte til og vant.
Ellers så var de ein kjempe flott tur vi koste oss me pølser og is i Åsane, i de praktfulle været.

Ingen kommentarer: